Nowa książka w branży

23.05.2016 10:11 12345 5,00/5 (1)
Stowarzyszenie Kucharzy Polskich przygotowuje nowy zbiór inspiracji kulinarnych.

Po „Lekcjach smaków”, będzie to kolejny zestaw receptur o różnym stopniu trudności, bogato ilustrowanych zdjęciami z każdego etapu przygotowania potraw.

Nowa książka, w nakładzie 6000 egzemplarzy, będzie unikalnym wydaniem, dostępnym wyłącznie w ramach specjalnych kanałów dystrybucji – trafi wyłącznie do wąskiego grona odbiorców z branży.

Grupę docelową stanowią szefowie kuchni, cukierni, uczniowie oraz nauczyciele szkół i klas o profilu gastronomicznym z całej Polski. Będzie to również wspaniała lektura dla pasjonatów! Autorami książki jest kilkunastu cenionych szefów kuchni i cukierni. Wśród nich nie zabrakło również naszego Mistrza – Marcina Surdyka.

Premiera dopiero 30 listopada, ale warto już dziś wpisać tę datę do kalendarza.