Trendy

Kulinarne panaceum XXI wieku

3.06.2016 09:30 12345 5,00/5 (3)
Sól i cukier. Klasyczna biała śmierć czy przyczółek zdrowia?

Kwiaty na talerzu

1.06.2016 11:35 12345 4,20/5 (5)
Jadalne kwiaty nie tylko przepięknie wyglądają – doskonale też smakują.

Dzikie żniwa

30.05.2016 09:28 12345 4,20/5 (5)
Zbieranie dzikich roślin i korzystanie z nich w kuchni wraca do łask.

Zielona herbata w cukiernictwie

24.05.2016 10:05 12345 4,33/5 (6)
Kulinarny hit nouvelle cuisine dociera do Polski.

Przez żołądek do serca

20.05.2016 11:23 12345 5,00/5 (3)
Naturalne afrodyzjaki zyskują coraz większe powodzenie w kuchni.

Wodorosty na talerzu

19.05.2016 12:15 12345 5,00/5 (5)
Czy nowy trend kulinarny podbije także świat deserów?

Larwy w czekoladkach

13.05.2016 10:00 12345 5,00/5 (3)
Jednych intrygują, innych obrzydzają, a niektórym… po prostu smakują.

Cukiernictwo niejedną ma twarz

12.05.2016 11:44 12345 4,20/5 (5)
Butikowe i restauracyjne. Nowy sposób pojmowania cukiernictwa.

Hybrydowy zawrót głowy

5.05.2016 13:15 12345 5,00/5 (4)
Krzyżówki znanych wypieków podbijają świat.

Okiem konsumenta: Pieczywo odpiekane

2.05.2016 11:25 12345 5,00/5 (3)
Co o odpiekaniu pieczywa sądzą konsumenci?

Paryski styl w cukiernictwie

28.04.2016 11:21 12345 5,00/5 (3)
Słodki kunszt i wyrafinowanie, czyli wizyta w cukierniach stolicy Francji.

Okiem konsumenta: Zakup pieczywa

25.04.2016 11:43 12345 5,00/5 (2)
Konsumenci wybierają pieczywo z regionalnych piekarni.