Trendy

Jeśli nie cukier, to?

20.04.2016 11:58 12345 5,00/5 (4)
Konsumenci mają coraz większą świadomość tego, że cukier szkodzi.

Ciasto zmieniające kolor

14.04.2016 13:24 12345 3,40/5 (5)
Zobacz ciasto, które podbiło Internet.

Trendy lodziarskie – SIGEP 2016

16.02.2016 15:09 12345 5,00/5 (2)
Targi SIGEP pokazały, że lody nie muszą kojarzyć się wyłącznie ze słodką, kaloryczną przekąską.

Piękno prostoty i miniaturyzacji – Targi SIGEP 2016

1.02.2016 14:58 12345 4,50/5 (2)
Ostatnia edycja Targów SIGEP pokazała kierunek, w jakim podąża nowoczesne cukiernictwo.

Duch współzawodnictwa na Targach SIGEP 2016

30.01.2016 14:52 12345 5,00/5 (1)
SIGEP 2016 w Rimini to nie tylko największe targi skupiające cukierników, lodziarzy i piekarzy, ale także miejsce, w którym najzdolniejsi przedstawiciele branży mogą się zmierzyć w licznych zawodach, pokazując swój kunszt, doskonałą technikę i nieograniczoną wyobraźnię.

Czekoladowe trendy – Salon du Chocolat Paryż 2015

10.01.2016 15:12 12345 4,50/5 (2)
Paryż kreuje czekoladowe trendy. Za nami kolejna edycja Salon du Chocolat.

Lyon kreuje trendy cukiernicze i piekarnicze – SIRHA 2015

2.01.2016 14:47 12345 4,50/5 (2)
Mówi się o nich „Davos światowej gastronomii”.